1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung i lt 2.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk Kowalczyk, Marzec 11, 2012.

  1. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siema mam pytanie czy jak mam napęd samsunga i wgrany lt 2.01 to mogę mieć wgraną topologie do gry a samsung to zignoruje ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lukas1729

    lukas1729 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zambrów
    raczej nie .
     
  4. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale słyszałem że na lt 2.01 gry z topologią chodzą na lt 2.01 .
    Czy to prawda?
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    up chodziło o to ,że gry wypalane na lt 3.0 chodzą podobno na lt 2.01 ale to nie możliwe
     
  6. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    podobno chodzą , bo samsungi chyba ignorują topologie ale niewiem czy to prawda moze ktos jeszcze wie ?
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gdzieś widziałem post ,że podobno tak jest ale ręki sę uciąć nie dam ,że tak jest
     
  8. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    niewiem bo niechce marnować płyty , a DiRT 3 Complete edition chcę nagrać ale niewiem czy działają pod lt 2.01 z topologią
    PS : niechce mi sie wyciągać topologi .. a i gościu który mi przerabiał XBOXA to powiedział że działają z topologią na 2.01
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie dosc, ze i tak gra wychodz ci kilkadziesiat razy taniej to jeszcze szkody ci plyty, zeby sprawdzic czy zadziala.

    Sprawdz, moze dowiemy sie czegos interesujacego.
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dirt 3 jest w xgd2 więc topologi tam nie ma
     
  11. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale nie zwykły dirt 3 tylko DiRT 3 Complete Edition ... i kto wie czy te gry z topologią działają na lt 2.01?
     
  12. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja mam LT 2.0(nie 2.01) na samsungu i własnie dzisiaj nagrywałem DiRT 3 Complete Edition po przepuszczeniu abgx v.1.0.6, dograło topologie, wszystko ok i śmiga jak należy. Dodatkowo w przeciwieństwie do gier bez topologii, które działają dziwnie i napęd nie radzi sobie z ich odczytem to Dirt działa idealnie(przynajmniej u mnie). Nagrywałem taką samą nagrywarka jak wcześniejsze gry. :))
     
  13. Patryk Kowalczyk

    Patryk Kowalczyk Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ahaa to u mnie bez problemu będzie śmigało :D
     
  14. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Napęd Samsung z LT 2.01:
    Możesz nagrywać gry XGD3 jak pod LT 2.0 albo jak pod LT 3.0 i wszystko będzie działało. Bez znaczenia jaką "Topologię" dograsz do gier XGD3 przy tym napędzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum