1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung ixtreme 1.6 a gry z ap 2.5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez JacekKrowiPlacek, Grudzień 6, 2010.

  1. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Moglby mi ktos tak lopatplogicznie wytlumaczyc czy jest jakas metoda na odpalanie gier z ap 2.5? Posiadam xboxa z napedem samsunga, do tej pory uzywalem active iso i wszystko smigalo bez problemu.

    Z gory dziekuje
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  4. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no wlasnie probowalem z active iso i nieda rady, chyba ze jest jakis inny sposob? Poprostu musze wgac najnowszego dasha?
     
  5. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Nie da rady bo napewno nie patchowałeś nowych gier, musisz je spatchować na wave np.3
     
  6. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moglbys mi od poczatku napisac co powinienem zrobic? jestem w temacie zupelnie zielony i niebardzo to wszystko lapie
     
  7. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
  8. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja bede musial spatchowac z ktorego na ktory? Wystarczy ze spat****e i juz moge wypalac i grac? Musze miec jakis najnowszy dash?
     
  9. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Dash to zalecam 9199 zapewne go masz, a przy najnowszych grach pat****esz z wave 7 na np.3 jak nie chcesz używać active.iso
     
  10. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I nieprzejmiwac sie zadnym ap 2.5 tak? Dzieki w takim razie wielkie. Masz u mnie duze piwko! Dzieki
     
  11. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Samo AP 2.5 nie jest strasznym problemem, bo nie jest obsługiwane na starym dashboardzie. Problemem jest to, że gry takie jak AC: Brotherhood i NFS: Hot Pursuit wymagają aktualizacji do nowego dashboarda i koło się zamyka.
     
  12. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale jak spat***e to tez bedzie wymagalo aktualizacji? I jeszcze jedno, jak sprawdzic jaki mam dashboard?
     
  13. ATi

    ATi Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2010
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Milanów
    Dashboard sprawdzasz w Ustawienia/Ustawienia konsoli/zakładka Dane Systemowe
    A co do aktualizacji, w temacie było napisane że gry te chodzą na najnowszym dashu, więc jak wyskoczy ci o aktualizację to możesz potwierdzić, ale z tej aktualizacji w grze nie będziesz miał avatarów, więc polecam ci poszukać nowego dasha do ściągnięcia z avatarami(ma on końcówkę numeru 12611)
     
  14. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok. Avatary i tak nie sa mi potrzebne, nie gram przez neta. Jeszcze raz dzieki za wszystko!
     
  15. JacekKrowiPlacek

    JacekKrowiPlacek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlasnie sie dowiedzialem ze moja konsola prawdopodobnie miala kiedys zrobionego spoofa, tzn. data produkcji to 14.08.2008 a naped samsung. Czy to zmienia postac rzeczy czy dalej bede mogl grac w gry z ap 2.5?
     
  16. KuBoNs

    KuBoNs Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie, po włożeniu ac:brotherhood zapytało czy chce zaktualizować konsole, nacisnąłem tak, ale po automatycznym zresetowaniu konsoli, konsola nie zaktualizowała się do końca, miałem kiedyś to samo z inną grą i zaktualizowałem przez pendrive. Ale teraz z tym nowym dasbhoardem nie wiem jak zrobić aktulizację, i nie wiem czy dobrze robie próbując zaktualizować na 9199, lepiej zaktualizować na wyżej wymienioną 2.12611 + AVATAR ? moja konsola ma ixtreme 1.61. Prosze o pomoc. Jak zaktualizować konsole na nowym dashboardzie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum