1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

samsung ixtreme LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ignorantpl, Listopad 26, 2010.

  1. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, czy na tym firmware bedą chodziły takie gry Jak AC:B, Need for Speed hot pursuit i Fable 3 ? z gory dziekuje za odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  4. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to coś jednak nie gra bo Fable 3 i Need for speed wywala mi blad ze bład dysku , a na bank wgralem ixtreme LT dla samsunga
     
  5. kisiel5577

    kisiel5577 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A wgrałeś patche do AP 2.5? Sprawdź na forum co to... Opisane jest
     
  6. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O stary dziękuje, właśnie na taka sensowną odpowiedź czekalem. jeszcze raz dziękuje
     
  7. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Samsung nie potrzebuje żadnego patcha.
    Patche są do LT+

    Skoro nie działa to nie masz oryginalnego napędu
     
  8. ignorantpl

    ignorantpl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 26, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i wtedy sobie nie zagram ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum