1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung LT+2.01, Najnowszy dash i problem z XGD3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Konrad Wolnik, Marzec 19, 2012.

  1. Konrad Wolnik

    Konrad Wolnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Więc piszę ponieważ przetrzepałem forum i nie znalazłem takiego problemu jeśli taki problem został omówiony z góry przepraszam, i się przyznaje że jestem forumową kaleką :p.

    Posiadam Xbox360 Elite z napędem Samusunga z LT+2.01 bez dysku savy gier i profil mam na pendrive-ie 4GB. Nagrałem sobie gry w XGD3 NFS:The Run i Skyrim, gry działały bez zarzutu musiałem wgrać tylko TU do gierek na pamięć i tyle, no ale niestety coś mnie podkusiło żeby wgrać nowego dasha(głupota ... wiem ... bo gram offline) no ale po faworach już wgrany i lipa. Gry z XGD3 przestały mi działać. Wgrałem najnowsze TU i nic, nadal nie działają. Deus Ex, Army of Two 40th Days,Mortal Kombrat IX działaja a Skyrim i NFS nie chcą tak samo jak Soul Calibur 5 i Space Marine. Wyskakuje komunikat że brudne plyty. Gry są nagrane dobrze na pewno bo u kumpla który ma LT+ 3.0 i RGH w Slimie się odpalają a mnie dwie gry chodziły a teraz chodzić nie chcą po wgraniu nowego dasha. Tak samo z nowo nagranymi grami w XGD3.

    Prosze o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zmień na LT 3.0 i będą chodzić
     
  4. Konrad Wolnik

    Konrad Wolnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 19, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    No tak tylko jak widzisz napisałem że mam Samsunga a na niego nie ma LT+ 3.0 no chyba że się mylę to prosiłbym o link bo za chiny nie mogę znaleźć w Googlach od kilku dni.
     
  5. kamyz

    kamyz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Sorry faktycznie nie zauważyłem że masz samsunga w takim razie niepotrzebnie aktualizowałeś dasha bo wraz z nowym dashem instalujesz cicha aktualizacje :/ teraz już chyba nic z tym nie zrobisz jak się myle to niech mnie ktoś poprawi:)
     
  6. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    No nie bardzo... Ja wgrałem najnowszego dasha, a mam samsunga LT+ 2.01 i nie mam żadnej cichej aktualizacji. Może spróbuj jeszcze raz wgrać LT.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sformatuj dysk i wgraj ponownie LT 2.01.
     
  8. ZigUS

    ZigUS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2008
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Od dawna nie siedziałem w temacie przeróbek, ale ostatnio chciałem pograć trochę więc wgrałem lt.2.01 i nowy dash.... gry nagrywałem jak w tutku pod lt3.0 ... podobno dla samsunga to jedno i to samo czy nagra się pod lt2.0 czy lt3.0... gry nie da się zainstalować na dysky .... jeśli odpale z dvd to jeszcze przed rozpoczęciem rozgrywki konsola się zawiesza.
    proszę o jakieś wskazówki odnośnie postępowania z samsungiem lt2.01
    (posiadam nagrywarke ausa z wgranym iHAS124 B.
     
Wczytywanie...

Poleć forum