1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

samsung lt 2.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ostry1910, Marzec 23, 2012.

  1. ostry1910

    ostry1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Planuje wgrac lt 2.01 i mam kilka pytań związanych z tym ...

    Najpierw mam wgrać lt 2.01 potem nowy dash dobrze rozumie ? skąd dostać lt 2.01 dla samsunga ? czy dash 14699 bedzie ok ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Najpierw wgraj dasha (najlepiej 2.0.13604.0) dopiero potem przerabiaj. Wpisz w Google lt2.01 samsung i powinno wyskoczyć ( ja osobiście pobierałem z chomikuj). Mam nadzieje ze odpowiedziałem na twoje pytania.
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    OFW (oryginalne oprogramowanie) --> Dash 14699 --> LT 2.01
     
  5. ostry1910

    ostry1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przy próbie wgrania dasha 2.0.13604.0 wyskoczył mi e66
     
  6. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wygląda na to, że miałeś spoof napędu (zamontowany inny napęd niż fabrycznie w konsoli) i przez to wywala ci błąd. Z którego roku masz konsole i jaka to wersja?
     
  7. ostry1910

    ostry1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    2006r. arcade
     
  8. mitsurugi6

    mitsurugi6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Najpierw wgrałeś OFW, a później próbowałeś aktualizować Dash'a?
     
  10. ostry1910

    ostry1910 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wgrywalem jeszcze nic ( dasha probowalem wgrac wczesniej niz ty napisales post "OFW (oryginalne oprogramowanie) --> Dash 14699 --> LT 2.01" jutro sprobuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum