1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

SAMSUNG SyncMaster 223BW a Xbox360S

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pumkq, Styczeń 19, 2013.

  1. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Mam ten monitor i zastanawiam się czy po podłączeniu kablem VGA (mam w planach kupić) Xbox360 będzie działał mi poprawnie. Ten monitor ma dwa wejścia : vga i dvi czy jak podłącze kablem dvi konsole a vga komputer czy komp i xbox360 będą razem działały. Nie chodzi mi że razem tylko wymiennie (ale podłączeone razem) ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja mam samsung SyncMaster 226BW i długo xbox był pod niego podpięty i obraz był żyleta :) - odświeżanie : 2ms , teraz już mam pod TV podłączoną konsolkę..
     
  4. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    A dlaczego niby miało by nie działać ... ustawisz w telewizorze źródło sygnału i będzie obraz z tego co chcesz :). Sprawdź w ustawieniach telewizora tylko czy dvi i vga nie jest czasem zakwalifikowane jako jeden sygnał, bo wtedy bedziesz najprawdopodobniej musiał przelaczać kabel
     
  5. pumkq

    pumkq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2012
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    a możesz mi napisać jak to sprawdzić bo trochę zielony w tym jestem.
     
  6. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    najprościej to przejrzyj menu i zerknij z jakich źródeł możesz wybrać sygnał, więcej to bym polecał instrukcje obsługi
     
Wczytywanie...

Poleć forum