1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsung - Trick z Tacką

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez onn125, Kwiecień 16, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Stage 1, Complete! Stage 2, Complete! Stage 3, Complete! Done! Sending Vendor Intro Vendor Intro Failed

    napęd to ms28

    Jakieś pomysły ? Otwieram tackę, klikam sammy unlock,wyłączam zasilanie, chowam tackę do połowy,podłączam zasilanie, daje TAK i wyskakuje vendor intro failed.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    daj zamiast sammy unlock intro/device.
     
    1 osoba to lubi.
  4. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie pomogłeś zbytnio.Podczas intro wyskakuje komunikat o resetowaniu napędu i można to robić do woli.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Spróbuj activate.iso albo dosflashem, skoro trick z tacką nie działa.
     
    1 osoba to lubi.
  6. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Dzięki, też myślałem nad activate.iso ale nie miałem już gdzie płytki dostać ;) Dzięki za pomoc wszystkim.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum