1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Samsunga iXtreme i błąd podczas aktualizacji

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kukimax, Listopad 9, 2011.

  1. kukimax

    kukimax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam zbanowanego xboxa z napędem Samsunga ms28, miałem iXtreme 1.4 albo 1.6 nie pamiętam, ale teraz wgrałem iXtreme LT 2.01 odpalam batmana i pojawia się komunikat o aktualizacji, wciskam żeby aktualizował ale wywala błąd że nie ma plików z aktualizacją na płycie. Więc ściągnołem ze strony xbox.com i wgrałem na pendriva, podłączam do xboxa i jak pasek postępu aktualizacji jest już blisko końca wyświetla mi się błąd numer: 3151-3524-1600-2203-C000-0001 i nie mogę w ogóle zaktualizować konsoli.

    Próbowałem już kilku różnych sposobów np. instalacja iXtreme LT 1.9 oraz oryginalnego oprogramowania napędu, wyciągania dysku itd. Ale cały czas mam ten sam błąd.

    Dodam że oprócz batmana nie mogę uruchomić NFT:HP, Assassins creed broverhood, wyświetla mi się komunikat że nie można odczytać płyty.

    Co może być nie tak?
    Z góry dzięki za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. kukimax

    kukimax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety tej aktualizacji też nie chce zainstalować. Teraz mam wgraną wersję: 2.0.12625.0
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    miejsce na dysku??moze naped masz inny niz fabrycznie byl w konsoli??
     
  6. kukimax

    kukimax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miejsce na dysku jest, a napęd powinien być fabryczny z takim go kupiłem, jako nowy przerobiony. Jest jakiś ręczny sposób na instalację tego? albo jakaś inna propozycja?
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Jaka data produkcji xboxa?

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  8. kukimax

    kukimax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Masz spoofowany naped. Zeby przeszla aktualizacja wgraj lt 2.0 bez spoofa i aktualizuj, lecz gry xdg3 nie beda dzialaly. Zeby dzialaly musisz kupic naped liteon bo masz podmieniony i wgraj lt 2.0 z twoim kluczem do liteona.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Na spoofowany napęd nie ma ratunku...
     
  11. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ale zeby aktualizacja przeszla wystarczy wgrac lt 2.0 bez spoofa na liteona.

    Sent from my X8 using Tapatalk :)
     
  12. kukimax

    kukimax Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wielkie dzięki z iXtreme 2.01 bez spoofa poszła aktualizacja, ale czemu nie odpala gier: NFT:HP, Assassins creed broverhood one chyba nie mają xdg3?
    A da się ustalić jaki dokładnie miałem napęd bo na allegro widzę że jest kilka modeli Lite-On?
     
  13. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    akurat te tytuły musisz jeszcze raz przepuścić przez abgx. on zrefiluje sektory ap25 i powinno prądzić:)
     
  14. songoku1232

    songoku1232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3151-3524-1600-2203-c000-0001

    Hej.
    Mam to samo błąd 3151-3524-1600-2203-c000-0001 podczas próby aktualizacji. Oryginalnie powinien być liteon a jest benq z wgranym LT2.0. Liteona nie chce na razie kupowac chce tylko by aktualizacja przeszła Mam wgrać jeszcze raz LT2.0 ale bez klikania autospoof ?

    Dzięki za info
     
Wczytywanie...

Poleć forum