1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

San Andreas VPN??

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Lipiec 8, 2012.

  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Kupiłbym SA za MSP z Xbox Originals. Wiem, że niby sposób VPN jest potrzebny(o co w nim chodzi to nie wiem? narazie). Słyszałem, że nawet tak nie działa bo wywala błąd z regionem konsoli. Da się jakoś to obejść bo na allegro nie mogę znaleźć SA na DVD. Co jest wymagane by zrobić to jakieś VPN?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Potrzebujesz komputera z 2 kartami sieciowymi , teraz karte sieciowa kupisz nawet za 15 zl :p , i kabla ethernet . Kabel ethernet łaczysz z konsola i z 2 karta sieciowa , potem szukasz sobie jakiegos darmowego vpn na google sciagasz ze znalezionej strony program ustawiasz sobie np USA , karta sieciowa co jest polaczona z xboxem udostepniasz ja dla vpn i brawo , zmieniles ip :)
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No tak ale niby po ściagnięciu gry wyskakuje komunikat po uruchomieniu, że region jest błędny.
     
  5. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Ale sciagnales gre przez vpn , potem wylaczasz vpn uruchamiasz gre i wywala ten blad ?
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie próbowałem tego bo jutro Xboxa będe miał, ale czytałem wypowiedzi ludzi.
     
  7. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Nie wiem jak z san andreas , ale ja jak sciagalem DLC do black opsa to robilem tak ze wlaczalem VPN zaczynalem sciaganie jak bylo 2 % wylaczalem vpn sciagalem moim laczem :p ( zeby bylo szybciej ) potym gdy bylo 99% znowu zmienialem na VPN , gdy sie zakonczylo spowrotem na swoje i normalnie gram :)
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To krótka piłka. Działa jakimkolwiek sposobem?? Próbował ktoś, grał w Polsce. Zalogowałem się na konto US na moim Xbox i jest na marketplace San Andreas za 800MSP. Na koncie UK też nie ma gier Originals. Jak coś kupię SA na płycie!

    EDIT:

    Kupiłem konto z San Andreas na allegro. Chyba jest niemieckie bo wszystko jest po niemiecku. Pobieram San Andreas i na końcu jest, że nie można pobrać. Próbowałem na lokalizacji Polskiej i Niemieckiej. Da się to jakoś pobrać i zagrać?
     
  9. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
    Tak, odpowiedzi masz powyżej. VPN !
     
  10. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kupiłem chyba niemieckie konto z San Andreas kupionym za 1200/800 msp. Pobierając na końcu wyskakuje błąd że nie można pobrać. JAK TO POBRAĆ I GRAĆ NA KONSOLI POLSKIEJ???? Na jakie IP niemieckie czy USA. Ale jak robiłem na niemieckim to też nie można pobrać. Wydaję też mi się, że jak USA to pobierze się wersja NTSC. Na Spryciarze.pl gościu pokazywał jak robić VPN i przy okazji widziałem że na dysku miał SAN ANDREAS.
     
  11. veins

    veins Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    569
    Polubienia:
    36
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Katowice
  12. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zrobiłem to IP miałem w Chicago i dalej to samo!!!! Nie można pobrać ''Grand Theft Auto: San Andreas''. Co robić. Miałem włączone VPN przy zaczynaniu pobierania i na końcu. A jak też robiłem wcześniej na niemieckim to przez całe pobieranie.

    EDIT:
    A czy jak kupiłbym konto z 800msp zarejestrowane w Wielkiej Brytanii lub Niemczech, połączył konsole z kompem i zrobił VPN na ten kraj(Niemcy, UK) to pobrało by się normalnie?? Wersja PAL czy NTSC?? Jest ktoś wogóle kto uruchomił to tak bez problemu z regionem??
    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj. Następnym razem warn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum