1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sata

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kamil126p, Grudzień 12, 2011.

  1. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    kupilem taki oto kabelek Przewód Sata napęd DVD XBOX 360 Kraków f.VAT (1955336978) - Aukcje internetowe Allegro
    wiem poco jest ten czarny do podpiecia do komputera, ale poco jest ten drugi?


    edit:kurde zapomnialem ze mam juz 21 postow .prosze o szybko odpowiedz i mozna zamknac
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jest to kabel zasilający. Jeżeli mówisz o tym na obrazku.
     
  4. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    tak o tym czyli mam go tez do kopmutera podpiac?
     
  5. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Zasilanie z konsoli bierzesz jak nie masz odpowiedniego sprzętu. Po prostu kabelek zasilający z konsoli daje prąd a kabel sata idzie do kompa i przerabiasz.
     
  6. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    czarny?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak tylko nie wsadz na odwrot
     
  8. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
  9. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    kurde podpinam sate do kompa i sie wylancza pisze ze Boot Cd/Dvd cos tam cos tam
     
  10. Dante41k

    Dante41k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    304
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    No to coś tam coś tam zrób. Zrób sobie flash w dosflash, chyba najmądrzejsze rozwiązanie w tym wypadku.
     
  11. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    ok juz mam
    koles wyciagna mi klucz napedu i mam tam takie pliki:
    FWh.bin
    INQUIRY.BIN
    KEYARENA.BIN
    SECINQ.BIN
    source_dummy.bin
    IDENTIFY.BIN
    KEY.BIN
    RTC.BIN
    source.snp
    SUBSER.BIN

    ktory mam zaladowac i po co sa pozostale


    mam slima wiec dosflash odpada
     
  12. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    upp
     
  13. kamil126p

    kamil126p Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radomyśl Wielki
    upa
     
  14. Vegeto

    Vegeto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 17, 2011
    Posty:
    348
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    AyuCity
    przestan upowac... skoro nikt nie odpowiada to albo nie wiedza albo nie chca Ci pomoc albo nie maja czasu skoncz spamowac...
     
Wczytywanie...

Poleć forum