1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

save a farcry 2

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez talibans, Lipiec 23, 2009.

  1. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    Na początek witam wszystkich forumowiczów !!
    mam taki drobny problem z savami z Farcry 2 otóż po przejściu pewnego etapu gry robie jak zwykle save w domku ( safe house) i okazuje się ze tego sava w ogóle nie ma :/ jestem zalogowany na swoim profilu ale w grze mam tylko sevy z początku gry nie wiem co może być powodem bo grając równocześnie w RE 5 i GoW 2 swoje savy najnowsze sprzed kilku minut mam tylko far cry pisze ze zasejwował a tu nic dodam jeszcze ze próbowałem zapisywać grę w miejscach ( w etapach gry ) gdzie wcześniej już to robiłem i efekt dalej jest taki ze savów ...brak próba zapisu na już istniejącym savie kończy się jego skasowaniem całkowitym :/ nie mam pojęcia co się dzieje :/ dodam ze jest to kopia zapasowa FARCRY 2 taki RELEASE: Far_Cry_2_REGION.FREE.MULTi5_XBOX360-Goomba może miał ktoś podobny problem ?
    Pozdrawiam i z góry dziękuje za pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. muniek110

    muniek110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2009
    Posty:
    97
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Gdynia
    miałem ale po prostu miałem za mało miejsca na karcie sprawdź u siebi mi pomoglo pousuwanie niepotrzebnych sejwów
    pomogłem podziękuj
     
  4. <AssassiN>

    <AssassiN> Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opoczno
    Trzeba tez pamietac ze Far Cry 2 jest gra naszpikowana "BUGAMI" . To co ty opisales tez mi sie raz zdazylo. Pamietam ze chyba za -entym razem zapisala mi sie gra. U mnie pomoglo przeczyszczenie (w moim przypadku) slotu MC.
     
  5. talibans

    talibans Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Azati Prime
    dzięki Panowie :) posiadam dysk twardy w swoim klocku 60 GB wiec miejsca jest dużo natomiast zauważyłem ze sejwy FC2 potrafi mi zapisać z wcześniejsza godziną ( tak ze jak dam Continue to wczytuje mi wcześniejsze bo widzi ze są niby "nowsze") niż ten sprzed 30 minut tego samego dnia :eek: w ogóle nie rozumie tej gry ...ale teraz sejvy znajduje po stopniu kompletności gry i jak na razie to ... gram :)
    Pozdrawiam:)
     
  6. marcin160983

    marcin160983 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam ten sam problem ale nadal sie nie moge polapac , sevuje pare razy w to samo miejsce i nic co do stopnia kompletnosci to mam tylko 5 sevow nie tworzylem wiecej bo mysllalem ze to jest tego przyczyna i z tych 5 mam do wyboru dosc odlegle sevy niz te w ktore zapisywalem dodam ze mam pelna orginlna wersje gry wiec jak moze ktos cos podpowie bede wdzieczny (posidam dysk 60gb wiec nie chodzi tu o miejsce czy czyszczenie slota )pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum