1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save, a osiągnięcia.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kielbas99, Listopad 13, 2009.

  1. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Jeżeli wywalę zapisy gier z karty pamięci to również stracę odkrycia? Po aktualizacji konsoli zostało mi mało pamięci na karcie a nie mogę zapisać plików z innych gier. Mam zamiar zakupić dysk, lecz chciałbym najpierw odpowiedź na te pytanie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Achivmenty zapisują się na profilu a nie w save'ach
     
  4. matiw95

    matiw95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2009
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zamość
    sory że jeszcze się wbijam w temat ,ale mam pytanie :D czy jest możliwość wyłączenia Achivment'ów ?? bo gram i zdaje mi się , że nie ma ich :D
     
  5. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    matiw95 Nie!!! niema takiej mozliwośći poprostu grasz w takie gry w których niema za dużo achivmentów albo trudno je zdobycia
     
  6. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Można wyłączy powiadamianie o achivementach, ale wejdziesz w swój profil to tam będą wszystkie, które zdobyłeś, a jeżeli ich nie ma to tak jak kolega wyżej napisał.
     
  7. kielbas99

    kielbas99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Okolice Białegostoku
    Ufff dzięki wszystkim, a już myślałem, że będę musiał wydać kasę na dysk :p
     
  8. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Pamiętaj że możesz użyć przycisku DZIEKUJE.

    Co do dysku to i tak radzę ci dokupić. Conajmniej 60 GB, żeby nie katować tak lasera.
     
Wczytywanie...

Poleć forum