1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save assassin's creed 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Lukash697, Luty 8, 2014.

  1. Lukash697

    Lukash697 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szamotuły
    Czy jest mozliwosc podmiany,wgrania stanu gry assassin's creed 4 ? bo przez przypadek skasowalem i teraz bol zaczynac gre od nowa:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jest możliwość, szukasz jakiegoś save na necie, zmieniasz w nim ID takie jak masz w profilu i wrzucasz na konsolę.

    ID zmieniasz w programie Horizon. Najpierw zgrywasz profil na PC i odpalasz go w Package Manager - później zapisujesz 3 ID.
    Następnie odpalasz save w Package Manager i zmieniasz ID na własne. Na koniec wrzucasz profil i save na konsolę.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Lukash697

    Lukash697 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szamotuły
    Ok dzieki za odpowiedz. Wszystko ok tylko znalazlem save ktory ma 53 % a ja mialem 13% nie cofne sie juz wstecz? bo jakos nie widze takiej opcji w grze, musze poszukac save ktory bedzie mial np. 13%?
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No jeżeli chcesz grać od tych powiedzmy.. 13% no to musisz taki sobie znaleźć albo grać od nowa.
     
  6. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Ogólnie gdy zmienię save to czasem odblokuja się osiągnięcia . Grozi za to ban ?

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
  7. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zalicza się to chyba do modyfikacji, więc może to grozić banem. Na forum niektórzy pisali, że wgrywają save i do tej pory nie dostali bana a był też przypadek, że ktoś tam kombinował i zablokowali mu profil.
     
    1 osoba to lubi.
  8. klaudia2697

    klaudia2697 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    Dzięki :)

    Wysłane z mojego WT19i przy użyciu Tapatalka
     
Wczytywanie...

Poleć forum