1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save da sie wgrac?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Maksiuuxd, Marzec 12, 2013.

  1. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Da sie jakoś wgrać save na x360 do gier np potrzebuje do forzy horizon bo mi sie usunał, a jeżeli sie da mozna dostać za to bana? Gram live.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Save się da wgrać.....ale o co ci chodzi....z innej konsoli czy jak????? trochę niejasne :p
     
  4. reb00

    reb00 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2013
    Posty:
    112
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    No da się, służy do tego program modio ;) Ale jak ściągniesz save z neta to musisz jeszcze CON resignerem najpierw odczytać swoje device i id z jakiegoś sav'a TWOJEGO, a potem je przepisać do tamtego save'a z neta.
     
  5. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    w skrócie wł..modio...utwórz save zamień ID tego save na ten z twojej konsoli i jest oki...:D
     
  6. Maksiuuxd

    Maksiuuxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2013
    Posty:
    158
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Z internetu, dzieki czytalem coś o modio.
    Można za to dostać bana? BO jestem ciagle podlaczony do live;p
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    W FH nie będzie działąć z najnowszym TU.... Tak zbanują Cię w domu aukcyjnym za takie coś i już nie przślesz nikomu samochodu, ani nic nie kupisz online.
     
  8. wasilek6320

    wasilek6320 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    85
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak bana niestety dostaniesz......ale w modio możesz zrobić sobie dowolny save(kasa..itp..ile chcesz)więc trudno uniknąć bana...
     
Wczytywanie...

Poleć forum