1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save do Assassin Creed

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kilerus, Grudzień 22, 2010.

  1. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Potrzebuje save do assasina creeda poniewaz 1 i 2 misja dziala normalnie jednak przy 3 wyskakuje mi blad cos tam wytrzyj plytkie wilgotna szmatka itd oczywiscie wyczyscilem plyte i nadal to samo .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ten problem w zwyczaju jest przy źle nagranych płytach. Może się powtarzać więc jeden save niewiele może dać. Nagraj jeszcze raz płytkę. Zainstaluj grę na dysk, może pomoże.
     
  4. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. kolosz

    kolosz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    odinstaluj i zainstaluj jeszcze raz na hdd
     
  6. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli oryginał to zwracam honor. Ale instalacja lub reinstalacja na dysku może pomóc. A jak nie to oddać serwisowi płytę do czyszczenia.
     
  8. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Orginalna bo mojego slima nie mozna jeszcze przerobic ;P
     
  9. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Napisz jaką masz wersje slima(4gb-250gb i czy instalowałeś ją na dysku jeśli to 250gb lub 4 gb z dodatkowym dyskiem bo gra zajmuje ok 5gb) i o który AC chodzi(1,2,3)
     
  10. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Slim 4 gb nie instalowalem jej na dysku chodzi mi o 1
    mozna zainstalowac na pendrive?
     
  11. bartolinos15

    bartolinos15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    226
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pewny na 100% nie jestem, ale pendrive musiałby być sformatowany jako dysk twardy w konsoli(pozycja dostępna w menu) i mieć powyżej 5gb wolnego miejsca. I wtedy jako miejsce do instalowania zawartości wybrać pendrive. Nie wiem jak wtedy miałaby się sprawa z profilem gry. Wtedy powinno to działać bo ewidentnie potrzeba w twoim przypadku instalacji gry na dysk(gra wtedy tylko przy uruchomieniu korzysta z płyty i ogólnie szybciej się wczytuje)
     
  12. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    od 20 min jest na 53% raczej juz nie ruszy
     
  13. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy jesli wgram save i ominie jedna misje to dalsze powiny dzialac?
     
  14. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Nie wiadomo, przecież w innych miejscach na płycie też mogą znaleźć się dziurawe miejsca.
     
  15. Kilerus

    Kilerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak najlepiej i czym wyczyscic plyte pasta, bananenm , kwasem siarkowym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum