1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save do Assassins creed 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adam DL, Listopad 22, 2010.

  1. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam serdecznie. Mam prośbę czy może mi ktos dac save do assassins creed 2 ?? gre przeszedłem ale formatowalem dysk i chciał bym po przechodzic misje poboczne.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
  4. _PlamKa_

    _PlamKa_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ŁĘCZNA
    nie będzie ci działał bo save'y jak i punkty są przypisane do profilu . Czyli jak bym przesłał ci save to by nie chodził ponieważ jest on przypisany tylko i wyłącznie do mojego profilu PlamKa
     
  5. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jest jakis sposób zeby działały ??
     
  6. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jest
    pewnie że jest :D
    modio i hej ;)

    postaram się napisać turtorial jak coś :) tylko nie wiem w jakim dziale mam to zrobić :?

    a ten link to nie jest do sejwa tylko do profilu raczej ? hm ?
     
  7. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a kiedy można spodziewać sie go ?? a moze jest juz ??
     
  8. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Po prostu:
    najpierw zgrywasz jakiś swój sejv z HDD konsoli na np Pendrive
    Z niego w Modio wyczytujesz swoje ID i zapisujesz w pamięci programu ( są 3 sloty na 3 różne ID ).
    Następnie przeciągasz sejva którego chcesz wgrać na konsolę do Modio - klikasz " load ID " czy coś w ten deseń - ze slotu 1szego - i " Rehash&Resign" i klikasz żeby Ci go wrzuciło na pendrive.
    To tyle.
     
  9. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    hmm no dobra biorę się do roboty :) myślę że na 20 będzie

    dokładnie tak jak kolega wyżej napisał

    to ja zrobię taki z obrazkami i ten teges żeby każdy wiedział
     
  10. ciupciak

    ciupciak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z tego co wiem save nie będzie działał.
     
  11. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    a umiesz czytać posty? oczywiście, że będą działać. Jeszcze nie spotkałem się z save'm który by u kogoś nie działał. Jak się nie umie wgrywać to potem tak się mówi.
     
  12. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no albo jak ma sie forze albo fable bo tych sejwów nie da się na pena zgrać tylko z dysku do kompa :)
     
  13. adam DL

    adam DL Banned

    Dołączył:
    Listopad 13, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    I jak z tym poradnikiem
     
Wczytywanie...

Poleć forum