1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

save Fable 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez alko1234, Czerwiec 18, 2011.

  1. alko1234

    alko1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam poszukuję save do gry Fable 2 zaraz po przejściu grobowca, potrzebny mi on jest gdyż mam problem z płytą , xbox nie czyta jej od wejścia do grobowca .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Informacja o porysowanej płycie? Jeśli tak, to pożycz od kumpla Fable 2 w tej samej wersji językowej i zainstaluj u siebie na dysku.
     
  4. alko1234

    alko1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hmmm w mojej miejscowości nikt nie ma fable 2 z tego powodu piszę tu bo już myślałem nad wszystkimi rozwiązaniami , nie jestem pewien czy ten save pomoże ale warto spróbować dlatego serdecznie dzięki temu kto wstawi mi save po początku gry (wejście do grobowca )
     
  5. Sevcio

    Sevcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    98
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Głogów
    Nie sądzę, żeby jednak dalsze przygody w grze działały, jak powinny ;) Problem Ci nie zniknie. To jest właściwie jedyne wyjście. Ja tak zrobiłem kilka dni temu ze swoją Fifą 09 i problemu nie ma ;)
     
  6. alko1234

    alko1234 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jakbym miał od kogo pożyczyć zgrałbym ale nie mam :/ a tak około ile fable 2 zajmuje ?
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    savy są przypisane do konkretnego profilu i na innym nie pójdą.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Po co gadasz bzdury ?

    Save ciezko moze byc ci znalezc zwlaszcza z konkretnego punktu gry.
    Poza tym nie ma gwarancji, ze potem bedzie dzialac.
    Oddaj plyte do regeneracji.
     
  9. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @Touch


    A co może nie? To jakim cudem gdy grasz na np. trzech profilach na jednej konsoli to na każdym profilu wczytuje inny save ? Innego sposobu nie ma,każdy save jest przypisany do profilu....
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  11. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ok,ale nie mniej jednak nie działa to tak jak na pc,te save trzeba edytować,nic nie da wklejenie innego.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum