1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save GTA 5

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez frytas16, Styczeń 10, 2014.

  1. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Witam,

    Niewiem jak wgrać save do gta 5.. Robiłem wszytko tak jak tutaj... GTA 5 - Completed GTA 5 Game Save Download - $2 BILLION, ALL GUNS, Everything UNLOCKED - YouTube ale nadal wczytuje mi stray save. Pomocy ! Mam RGH.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie odłączasz czasem konsoli z prądu ?

    Możesz zdaje się w grze wczytać wybrany save.
     
  4. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Ok, ok spróbuje... Jak zrobie to dam znać.

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  5. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Nie działa nie mam tego save'u w grze.

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
  6. Krzychu1987

    Krzychu1987 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2013
    Posty:
    461
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zgraj swój save na dysk PC, odpal horizon i skopiuj wartości CID, PID i DID, następnie edytuj w horizon save z netu i wstaw tam swoje wartości. Teraz już tylko wrzuć na dysk konsole zapis i graj.


    [​IMG]
     
  7. frytas16

    frytas16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2011
    Posty:
    205
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stare Kurowo
    Problem rozwiązany. Save skopiowałem do content na hdd. I działa.

    Sent from my BlackBerry 9320 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum