1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save z gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tigers477, Listopad 30, 2012.

  1. Tigers477

    Tigers477 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam problem.. Dzisiaj zepsuła się moja konsola... kilka dni po gwarancji... nowa już w dostawie ;)... czy będę musiał robić jakieś nowe konto Xbox Live? I kupowac Konto GOLD? i czy jest jakiś sposób by nie tracić 5 Prestiża w Call Of Duty? jakoś ten LV odzyskać ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Po prostu na nowej konsoli wchodzisz w opcje kont i tam wchodzisz w odzyskaj profil, czy coś w tym stylu. Tam podajesz email i hasło do konta na XBL i konto się ściąga. Jeśli chcesz możesz też przenieść licencje, wtedy będziesz mógł grać w gry pobrane z XBL na innych kontach utworzonych na nowej konsoli. Licencję przeniesiesz w opcjach konta.
     
  4. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Save z gier

    Konto przeniesiesz tak jak kolega pisze wyżej lecz savy jeśli nie masz ich na penie lub na hdd który włożysz do nowej konsoli to niestety nie odzyskasz ich
    Wysłane z mojego LG-E610
     
  5. Tigers477

    Tigers477 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy LV z call of duty Multi liczy się jako save :D? bo na kompie tak nie jest , NA PC kasował się sam single player
     
  6. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Save z gier

    Rozumiem, że chodzi ci o poziom w Multi? Jeśli tak to tak:D poziomu swojej postaci on line nie stracisz chodziło mi o lokale savy ich nie masz na serwerach ms tylko na pamięci konsoli

    Wysłane z mojego LG-E610
     
  7. Tigers477

    Tigers477 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A coś by się stało jak normalnie bez pobierania Profilu / Tagu gracza zalogował się na konto?
     
  8. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    nie wejdziesz w multi bez profilu, jakiś musisz posiadać na konsoli
     
  9. Patryk Jonek

    Patryk Jonek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 29, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Borki-Wielkie, Częstochowa, Poland, Poland
    Podał by ktoś link do zapisu do GTA IV na xboxa ?? Pliss:) Szybko potrzebuję bo mi sie nie chce przechodzic :D
     
  10. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    taa teraz chcesz save-a a za chwilę kolejny temat dlaczego nie działa :), poszukaj programu Modio na sieci i od razu na YT jak przenosi się nie swoje savy na swój profil :)
     
  11. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Zacznijmy od tego że Save'y można wklejać tylko na RGH, a z tego co widzę to konsola albo dziewicza, albo na LT+ więc małe szanse :) Przynajmniej tak mi się wydaje. A jeśli nowa konsola ma taki sam rodzaj dysku (obie konsole PHAT, albo obie Slim) to podepnij dysk ze starej konsoli do nowej i masz stare save'y.
     
  12. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Save z gier

    Nie mogę się z tobą zgodzić sam przenosilem savy z gier i działały a nie mam rgh


    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum