1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Insane, Październik 16, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Szukam save do GTA IV (najlepiej 100%) na PS3 przeszedłem całego ale na X już nie chce mi się drugi raz..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Save i tak jest przypisany do profilu więc nie da rady
     
  4. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    wszystko da rade zacznijmy od tego czy masz sprzet do zaladowania save
     
  5. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak ja próbowałem przenieść save na inny profil to miałem napis, że on nie jest od tego profilu i się nie da ;)

    No ale oczywiście może jest jakiś inny sposób...
     
  6. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    jest to troszke skomplikowany proces ale da rade i trzeba miec odpowiedni sprzet inaczej nici z tego
     
  7. Insane

    Insane Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Radom
    Tzn nie mam przerobionej konsoli czy to ma wpływ ?
     
  8. zrebak82

    zrebak82 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2007
    Posty:
    145
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Frydman
    niema to wplywu jutro wieczorem wysle ci na priv co potrzebujesz dokladnie dzisiaj niemam czasu
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum