1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

save

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez barman_2000, Czerwiec 19, 2010.

  1. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    witam, mam maly problem, otoz mialem dirta 2 zainstalowanego na dysku, przeszedlem go i usunalem bo mam 20 gb aby zainstalowac inna gre, teraz chcialem zagrac wlaczam dirta 2 z plyty i widze ze razem z gra usunelo moj profil i osiagniecia, nie chce mi sie jeszcze raz tego przechodzic, co mam zrobic aby w przyszlosci tego uniknac?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blk26

    blk26 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  4. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Albo zapisuj save oraz inne ważne rzeczy na pendrive.
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    no brawo, tylko jakos jak jest gra zainstalowana to jakos nie ma odrebnie save'a i gry, wiec moze jakies bardziej inteligentne wypowiedzi poprosze
     
  6. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jak nie ma odrębnie? W większości gier kiedy tworzysz nowy save to każe ci wybrać miejsce zapisu, więc pomyśl.
     
  7. Wonex

    Wonex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Lepiej na dysku gry a Save na pendrive
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wiec ty pomysl ze jak wybierzesz dysk to masz je razem
     
  9. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Że co? Grę instalujesz w dashboardzie a miejsce zapisu wybierasz jak już włączysz grę.. Przestań ślepo stawiać na swoim, a przynajmniej wtedy kiedy nie masz racji.
     
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    to pytam sie, co zrobic jak sie wybralo miejsce zapisu dysk, wtedy nie ma odrebnego save'a i sie pytam co zrobic aby go miec
     
  11. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Grę możesz mieć normalnie zainstalowaną na dysku. Wtedy jak tworzysz nowy save (nie wiem czy już istniejący przeniesiesz, chyba nie) i wybierasz penka jako miejsce zapisu. Spróbuj tak zrobić. Większość gier tak ma, ale chyba nie wszystkie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum