1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Save'y a dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dziurex25, Luty 17, 2011.

  1. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Zacznę od tego że mam konsolę Elite, która nigdy nie była podłączana do internetu (i nie będzie). Kupiłem nie przerobioną i przerobiłem LT+. Do konsoli podłączyłem dysk ze starej zbanowanej konsoli i wszystkie savy oraz konta są jako uszkodzone. Czytałem, że na ten problem może pomóc instalacja najnowszego dashboarda (wgrałbym go z pena). Z kolei czytałem również żę po instalacji nowego dasha nie działa np. Cod Black Ops. Mógłby mi ktoś jasno przedstawić jak to wygląda?? Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. venom85

    venom85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    466
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    mniej wiesz,lepiej spisz
    z tego co wiem to straciles na zawsze konta i savy,a nowy dash przywraca tylko uzytecznosc dysku twardego
     
  4. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz sobie "naprawic" te pliki. Tutorial jest na tym forum
     
  5. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W jakim dziale szukać tego tutoriala?? Bo szukam już 15 min i nie mogę znaleść :(
     
  6. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest opcja żebym zgral te savy jakos na pendrive'a?? Bo nie wiem jak dysk do PC podlaczyc. Z tym że nie wykrywa mi pena xbox.
     
  7. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Sprobuj uzyc innego pendrive'a.
    Mozna bez problemu przenosci pliki z dysku na pena i spowrotem
     
  8. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dwa pendrivy probowalem 2 GB kingston 8GB Kingston format na Fat oraz Fat32 i nic. W żadnym przypadku nie wykrywa. Co może być przyczyną??

    Tak czytam i może mam za starego dashboarda?? Jest to 2.0.8955.0. Może to być przyczyna??
     
  9. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Musisz wgrać dashborda 9199 lub nowszego czyli Kinect dasha
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Pendrive'y mogą być użyte jako pamięć dla Xbox'a w dashu 9199 wzwyż :p
     
  11. dziurex25

    dziurex25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 17, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za podpowiedź. A czy jest jakis najbardziej polecany dashboard?? Bo czytam że ten najnowszy blokuje np. Call of Duty i jeszcze jakies inne gierki.
     
Wczytywanie...

Poleć forum