1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Savy na nowej konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez juzer7k7, Maj 5, 2011.

  1. juzer7k7

    juzer7k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Otóż kupiłem nową konsolę ale ze starej zostawiłem sobie dysk twardy. Odpalam sobie fifę i tu żaden save nie chce mi się wczytać, proponuje tylko utworzyć nowy. Poza tym DLC z Rock Banda przestały mi działać. Wie ktoś jak to rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotruczelli14

    piotruczelli14 Banned

    Dołączył:
    Marzec 10, 2011
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowa Jastrząbka
    Może coś więcej jaka wersja konsoli ile tej pamięci :confused:
     
  4. juzer7k7

    juzer7k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wersja fat, 120gb dysk
     
  5. sammael74

    sammael74 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    olsztyn
    a stara konsola byla zbanowana?
     
  6. juzer7k7

    juzer7k7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no była, próbowałem tym sposobem z con flag removerem i hash block calculatorem ale i tak na savie dalej wywala błąd że jest uszkodzony
     
Wczytywanie...

Poleć forum