1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Savy z gier po naprawie. Xbox 360 slim 4gb

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mast3rOfGam3, Listopad 9, 2013.

  1. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    Dzień dobry! Mam do was wszystkich pytanie. Wysłałem Xboxa 360 4gb do serwisu gdy nagle przestał działać(ale mniejsza o to). Problem dotyczył chyba czegoś z zasilaniem... I moje pytanie brzmi: Czy w serwisie moje zapisy gier(miałem je właśnie na wewnętrznym dysku 4gb) zostaną usunięte? Proszę o odpowiedz. :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Jeżeli problem dotyczył czegoś z zasilaniem to nie powinni usuwać chyba że ci oczyszczą dysk. No ale większa połowa że ich nie utracisz.
     
  4. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    @DaJkamieniA a twoj Xbox byl w serwisie? kogo X byl w serwisie niech sie podzieli info czy czyszcza dysk.
     
  5. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Kiedyś kumplowi do serwisu oddawałem falcona z rrod, po naprawie wszystko na dysku zostało :) Zależy od serwisu, jedni nie ruszą, a jedni ruszą.
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wątpię żeby wyczyścili dysk, przy naprawie nic im to nie da.

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To nie dysk a pamięć wew. Jeśli to corona wszystko przypadnie jesli mówimy o autoryzowanym serwisie Microsoft

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    jestem troche zielony.. co to corona?
     
  9. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Corona to płyta główna slimek. Slimki mają dwie płyty corona i trinity. Z jakiej daty masz xbox'a?
     
  10. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    dokładnie nie wiem, ale na pewno sierpień 2011.
     
  11. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    No to raczej masz corone, bo trinity (chyba) produkowali tak do końca 2010roku. Nie martw się o te save bo jeśli to zasilanie konsoli to nie usuną - bo po co?
     
  12. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    jesli usuna to bedzie fajnie ;d 20 gier do przejscia ;p ale achiv'y sa chyba zapisane do profilu ktory mozna pobrac c'nie?
     
  13. DaJkamieniA

    DaJkamieniA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kamionka
    Nie usuną zobaczysz. Następnym razem jak będziesz oddawał do naprawy to kopiuj sobie savy i nie będziesz miał problemów.
     
  14. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    wiem wiem ;/ dobra jak przysla to napisze czy sformatowali.. dzieki za pomoc ;)
     
  15. Mast3rOfGam3

    Mast3rOfGam3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Poland
    witam ;) konsola przyszła w czwartek, ale nie miałem dostępu do neta. zrobili formata i usuneli wszystko. fajnie bedzie przejsc to wszystko od nowa :p utworzyłem nowe konto i jest git :D temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum