1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Scarface: The World Is Yours for Xbox 360 dziwna sprawa ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzualcapone, Styczeń 4, 2010.

  1. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam poprzedni temat zaknal i mod
    stwierdzil ze krotka odpowiedz na odczepke mi wystarczy
    a jedna nie

    A wiec pobralalem gierke ztad
    XBOX360 ISO


    Patrzalem 360WavesPatcher
    nieam tam zadnego wawe w obrazie
    jest znak zapytamia '?'
    active iso nie działa na na grze co mama LFD 2 WAWE 4 SMIGA
    w czym moze byc problem ??

    kiedy wkaldam plyte do napedy bez tego active to pokazuje dysk z rozymi danymi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. liroy_ek

    liroy_ek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak nie spatchowales wave patcherem to bedzie Ci pokazywalo rozne materialy czy co tam pisze :D dlatego wklada sie plytke z activate.iso . A jak patchowac to masz na forum tutorial w dziale ISO takze dasz rade
     
  4. biperus

    biperus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Raccoon City
    Jeszcze raz i po Polsku!
    Przepraszam ale nic nie zrozumiałem z tej plątaniny liter i cyfr...
     
  5. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam pobralem gierke z tad
    XBOX360 ISO

    lecz po zmianie na layerbreak 1913760 wpalilem wkladam gierke do x360 i nie smiga pokazuje dysk z roznymi materialami ...
    co robie zle >????
    gre trzeba patchowac na wawe 3 ?
    jaki ustawic layerbreak bo ten nie dzila 1913760...
    wypalalem clonem cd
     
  6. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    zrobile juz temat do kosza pozdrawaim
     
Wczytywanie...

Poleć forum