1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Scarface: The World Is Yours for Xbox 360 problem z wypaleniem ...

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez mistrzualcapone, Styczeń 4, 2010.

  1. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam pobralem gierke z tad
    XBOX360 ISO

    lecz po zmianie na layerbreak 1913760 wpalilem wkladam gierke do x360 i nie smiga pokazuje dysk z roznymi materialami ...
    co robie zle >????
    gre trzeba patchowac na wawe 3 ?
    jaki ustawic layerbreak bo ten nie dzila 1913760...
    wypalalem clonem cd
    prosze o jakos pomoc z gory dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xman

    xman Banned

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    137
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaki masz firmware?
     
  4. mistrzualcapone

    mistrzualcapone Banned

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ixtreme Liteon 1.6
    ale to chyba niema nic wspólnego...
    trzeba jakos skonfigurować ten obraz ale niewem jak
     
  5. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    No to jak amsz 1.6 to musisz uzyc activate.iso
    Poszukaj na forum co to jest

    Ale cos widze ze ten obraz to jakis rpzerobiony jest skoro layer break trzeba zmieniac

    zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum