1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ściąganie dodatków z marketplace

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez karolq5589, Lipiec 23, 2011.

  1. karolq5589

    karolq5589 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż chciałbym kupić konto na allegro z punktami. I czy z tamtego konta mogę przenieść ściągnięte dodatki do gier na swoje ?
    Z góry dzienx ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    nic nie musisz przenosic. sicagasz i masz na wszystkich kontach.
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Zawartość jest przypisana do konsoli na której je pobierałeś i działa ona na wszystkich profilach. Wystarczy ściągnąć i grać na swoim profilu :)
     
  5. jasper121

    jasper121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie będę zakładał nowego tematu, ściągnąłem grę z marketplace, ale działa ona tylko na tym koncie na którym ją pobrałem, na innym na tej samej konsoli wyskakuje błąd "Nie można odtworzyć gry". Wiecie jaka może być tego przyczyna?
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nie ma licencji
     
  7. jasper121

    jasper121 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No właśnie licencja jest przeniesiona, ale co najśmieszniejsze nawet nie mogę znaleźć tej gry na marketplace (pobranie z tamtego konta i włączenie u mnie skutkuje tym okienkiem :mad-new:) Tamto konto jest na amerykańskiej/brytyjskiej lokalizacji i na tamtym koncie normalnie mi znajduje tą grę (dokładnie chodzi o Lego Indiana Jones 2).
     
Wczytywanie...

Poleć forum