1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ściąganie gry z płytki

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Koldo, Sierpień 2, 2010.

  1. Koldo

    Koldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, mam do was pytanie. Czy można robić drugą kopię płytki czyli z płytki na kompa z kompa na płytke coś w tym stylu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    chodzi ci o to zeby orginalną płyte do kompa włożyć zgrac na drugą płytke i włożyć do xboxa i czy to będzie działać?
     
  4. Koldo

    Koldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie chodzi mi oto żeby pirata na drugą płytę zgrać. Z płyty pirata na nową płytę czyli po prostu kopię.
     
  5. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    jasne że się da, a czemu by miało nie? Zrobisz to jakimkolwiek programem, np. imgburn
     
  6. Koldo

    Koldo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to powiedz jak to można zrobić jakiś poradnik ? Albo wytłumacz. Mówie odrazu mam 1 napęd.
     
  7. PawelG

    PawelG Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Połaniec
    Rozwiązanie znajdziesz w piątym linku, licząc od góry ;-)
     
Wczytywanie...

Poleć forum