1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Ściaganie z MediaFire.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez oggloc, Kwiecień 17, 2009.

  1. oggloc

    oggloc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam dziwny problem... Sciagam z MF CoD 5. Wiec doszedlem do partu R66, no i zostaly mi z 3/4 pliki.. Klikam by pobralo i:
    Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.
    Mam Mozille Firefox 3.06 chyba (Ta "oficjalna" najnowsza).
    Co bardziej dziwnego, ze przez IE normalnie sciaga, tylko ze nie lubie z niego korzystac ^^. Wie ktos czemu tak sie dzieje?

    Mialem tak przy halo3, ale po kilku minutach bylo ok, a teraz czekam juz kilka godzin i nadal nic... A jak mysle ze mam pobierac gry poprzez IE, to zle sie czuje ;/.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    A nie lepiej ściągać z JDownloadera? Przecież z niego ściąga się wygodniej i łatwiej :)
     
  4. Brabus535

    Brabus535 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    217
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    z mediafire juz tak jest.Raz działa raz nie :)
     
  5. oggloc

    oggloc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No, sciagam od niedawna i myslalem, ze jak dziala to dziala ^^. Ale wkoncu "udalo" sie sciagnac.
    Ficu - Sciagam dopiero 2 dzien i dopiero wczoraj sie dowiedzialem ze tak sie da ^^. A 1 pliku nie warto juz ladowac tam.
     
  6. FICU

    FICU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    134
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Boguszów-Gorce
    oggloc - ja też sciągam gry z MediaFire przez JDownloader i ściąga mi bez żadnych problemów. Więc na przyszłość - ściągaj gry z mediafire przez JDownloader :)
     
  7. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Czy komuś aktualnie działa mediafire przez jdwonloader ? Mam na maksa zaktualizowany a co bym nie wrzucil to pisze ze plik tymczasowo niedostepny ;/
     
  8. mmmm111

    mmmm111 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    206
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    trzeba czekac na nowa latke do programu
     
  9. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja ściągam najnowsza wersja bety jdownloadera i mi wszystko z MediaFire ładnie leci
     
  10. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    No nie powiedział bym ze tak ładnie dalej trzeba wyciągać linki samodzielnie
     
  11. B0bek

    B0bek XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    94
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ja nic nie muszę wyciągać wsadziłem linki do jDownloadera i ładnie wszystko leci z mediafire bez zadnego bawienia sie w kopiowanie linków ze strony
     
  12. czachadymi89

    czachadymi89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zabkowice Sl
    Tak tak twierdz tak dalej ale wiadomo ze i tak nie będzie szlo :D:p i nie ściemniaj.
     
  13. Shinnoq

    Shinnoq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rybnik
    Dlaczego odpowiadacie jeśli sami nie wiecie ? Beta dziala dobrze. Dzięki Bobek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum