1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

sciagnieta aktualizacja i nie otwierajace sie kopie zapasowe gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Marshalo, Październik 1, 2011.

  1. Marshalo

    Marshalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mialem xboxa, wszystko chodzilo idealnie - czytal wszystkie kopie etc etc, dzis uznalem ze podlacze go na chwile do liva i sciagne tylko kodeki zebym mogl otwierac divixy.. Podlaczylem, sciagna aktualizacje, zrobilem konto na livie, sciagnalem kodeki ktore otwieraja juz te wszystkie filmy po kilku godzinach naszla mnie ochota na gta TLOD wkladam plyte i co ? "otworz DVD", wkladam inne kopie i wszystko to samo, wlozylem org asasin creeda i on chodzi - wszystkie kopie - ie chodza. CZY DA SIE COS Z TYM ZROBIC ??? COFALEM USTAWIENIA FABRYCZNE, FORMATOWALEM KARTE PAMIECI I NIC TO NIE DALO.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marshalo

    Marshalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola ma wlutowany czip tak btw
     
  4. Seba13

    Seba13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Usunęło ci przeróbkę ^^
     
  5. Marshalo

    Marshalo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale skoro to jest czip to czy tam moze sie cos systemowo usunac ? da sie to jakos odzyskac ?
     
  6. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a co to za chip?
     
  7. mabik

    mabik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie ma żadnego czipa tylko wgrane oprogramowanie (firmware) do napędu. Musisz ponownie przerobić konsolę bo skasowałeś sobie przeróbkę, następnym razem zanim zaakceptujesz pytanie o aktualizację dashboardu kliknij NIE i sprawdź na forum jakie są tego następstwa. Teraz masz dashboard 2.0.13599.0
     
Wczytywanie...

Poleć forum