1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ściągnołem grę jak ją nagrać

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez hawajski, Czerwiec 30, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    Witam

    Dzisiaj pobrałem grę red dead redemption. Po wypakowaniu nie ma obrazu iso tylko są takie oto pliki.

    [​IMG]


    Czy da się to jakoś nagrać ? co trzeba zrobić aby działało.

    Z góry dziękuje za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Nie bardzo.
    Jakim programem to wypakowałeś ?
     
  4. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
  5. scorpion22

    scorpion22 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2011
    Posty:
    442
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  6. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @hawajski:
    Gra nie była oznaczona jako JTAG?
     
  7. hawajski

    hawajski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    była oznaczona jako JTAG dopiero zobaczyłem
     
  8. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @hawajski:
    To nic z tym nie zrobisz. Skasuj to i ściągnij z innego źródła.
     
  9. mmmeksyk

    mmmeksyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    38
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    musi byc iso bo inaczej nagrac sie nie da ;-) zwracaj na to uwage w przyszlosci i poszukaj tematu jak powinno sie nagrywac
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum