1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sciezki w FSD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ziomalek199229, Styczeń 16, 2012.

  1. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    Witam mam problem z ustawianiem sciezek do gier w FSD i programów korzytam z tego filmiku How To Manage Your Freestyle Dash Folders FSD. Emulators, XexMenu - YouTube
    klikam Y wybieram swoja sciezke daje Y i według tego filmiku ma sie pokazac sciezka ok jest sciezka ale nie ma tych dwoch tabelek ponizej
    głebokosc szukania dałem 10 co zle robie prosze pomozcie bo mecze sie z tym od kilku dni
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    wykasuj dane FSD, jest tam reset factory oraz kasowanie jego danych zrób to i jeszcze raz wejdź w dodawanie ścieżki jak nie będzie skopiuj na nowo FSD.
     
  4. ziomalek199229

    ziomalek199229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Przemysl
    ok dzieki pomogło
     
Wczytywanie...

Poleć forum