1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Scrackowany serwer ? ;/ COD 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wojtek994, Styczeń 19, 2011.

  1. wojtek994

    wojtek994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam !
    Problem polega na tym:
    jak codziennie wszedlem na multiplayer cod4: modern warfare miałem 40 range.
    wszedłem na serwer na którym szybciej sie biegało i naboje sie same odnawiały.
    Kiedy wyszedłem z gry z 40 rangi spadła mi do 1 ale najgorsze jest to ze nie moge grac gdy prubuje włąćzyć team deatchmatch jest napisane do odblokowania potrzebna jest 1 ranga ;/
    Dzwoniłem do microsoftu "Proszę pana dzieję się to bardzo często są to serwery które użytkownicy modyfikują nie legalnie, bardzo chciałbym panu pomoc lecz niestety nie możemy nic zabardzo z tym zrobić wszystkie zapisy z MP przechowywane są w Activision"
    Activision nie ma polskich linii jest jakis inny sposob niż kontakt z nimi i czy wogólę by mi pomogli ?
    Xbox'a mam nie przerobionego Cod4 jest oryginalny.
    Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    facet z ms dal ci odpowiedz. nic z tym nie zrobisz. to samo dzieje sie na PS3. po wejsciu na taki serwer trzeba resetowac konsole bo non-stop laczy sie z jakimis shackowanymi serwami, do tego modyfikuja sie staty.trzeba poczekac az activision cos wymysli.
     
  4. bartoszKSSG

    bartoszKSSG Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    253
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    66-400
    to bylo juz zdecydowanie wczesniej, z tym, że mi nigdy ranga nie spadła, aczkolwiek od jakiegos czasu jest masakra na serwerach. Host caly czas konczy gre, zaraz jakies bledy wywalaja, czasami na deathmatch wogole nie idzie grac bo wywala na inny tryb HQ. Nie ma lipy taka pompa tu idzie
     
  5. KaMiL6195

    KaMiL6195 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mysłowice
    Skoro nie chcesz dzwonić do Activision to napisz maila i może coś poradzą na to . Prawdopodobnie de-ranka dostałeś od hosta i tyle ale to nie powinno zerować leveli tylko to jest na zasadzie , że usuwa Ci wszystkie dodatki do broni i kamuflaże.
     
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ja raz czy dwa wszedlem na taki serwer i normalnie mam swoj lvl.
     
  7. wojtek994

    wojtek994 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi zzerowało do 1 rangi i na dodatek jak chce wejsc na tm deatchmatch to jest napisane że do odblokowania tego trybu wymagana jest 1 ranga ;/
     
  8. Makiavelli

    Makiavelli Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Napisz e-mail do Activision w tej sprawie. Jak nie znasz angielskiego, to są translatory, albo ktoś z forum mógłby Ci pomóc.
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ja juz na takich serwach gralem nie raz, strasznie to wnerwia, trzeba zresetowac konsolę i wszystko wraca do normy, jesli nie resetniesz i bedziesz hostem to gra będzie z takimi samymi modyfikacjami jakimi się zaraziłes od ostatniej gry, w ten sposob zarazisz graczy grających z tobą, oni to przeniosą dalej itd, pamietam, ze czasami bylo tak ze przez 10 min nie mogłem znalezc normalnego serwa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum