1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

screen abgx

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez miszakisza, Czerwiec 2, 2011.

  1. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    witam chcialbym sie dowiedziec jak wrzucic screen z ABGX360 na xboxforum w wyszukiwarce nie znalazlem zadnego takiego tematu a chicalbym nagrac mafie dlc i nie wiem czy obraz jest dobry
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  4. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. miszakisza

    miszakisza Banned

    Dołączył:
    Październik 21, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    to znaczy jak zrobic zdjecie
     
  6. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    omg klikasz prawym klawiszem myszy na screenie wrzuconym na imageshack, bierzesz własciwosci i kopiujesz adres url. potem wklejasz ten adres tutaj na forum i opisujesz problem :)

    //edit

    Obok klawisza F12 masz klawisz o nazwie "Prt SCR" (print screen) wciskasz go, otwierasz painta, naciskasz CTRL+V i masz juz screena do zapisania
     
Wczytywanie...

Poleć forum