1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

screenshot

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez onopek242, Luty 15, 2013.

  1. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam chcem zrobic screenshota wpisuje ip z xa wyskakuje mi login i hasło i tu jest problem wpisuje ten z konsoli i nic moze mi ktos wyjasnic jakie dane tam sie umieszcza??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    standardowe hasło i login do xboxa to po prostu słowo xbox
     
  4. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    niestety nie pasuje hasło i login jak słowo "xbox"
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28173
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Spróbuj hasło i login: fsdhttp
     
  6. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
    Odp: screenshot

    Przepraszam ale nie jestem w temacie. Da się zrobić screen'a z xboxa?

    Wysłane z mojego GT-I9300
     
  7. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  8. czapla123

    czapla123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. onopek242

    onopek242 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    musisz w przegladarce wpisac ip z xboxa masz je na dole jak sie uruchamia fsd i do tego dodajesz :9999
     
Wczytywanie...

Poleć forum