1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Screeny

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez WReki, Kwiecień 30, 2008.

  1. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Siemka czy jest jakiś program do X360 do robienia screenów z gry?? albo czy jest wg. taka możliwość aby zrobić screena....??
    Z góry dzieks i pzdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peku

    peku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2008
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Screeny

    jest taka możliwosc jedynie przez karte graficzna z wejscie VIVO albo Tuner TV w kompie inaczej zostaje tylko robienie zdjec monitora ;)
     
  4. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Screeny

    VIVO to takie żółte złącze na karcie graficzne?? jeżeli tak to takie posiadam i kabelki do tego wejścia tez posiadam.... czyli jak by ktoś teraz mógł wytłumaczyc co i jak
     
  5. Ukano

    Ukano Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2007
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Screeny

    Musisz zerknac do dokumentacji karty. Jesli ma vivi (video in video out) to znaczy ze mozesz podpiac x360 do kompa. Powinienes tez miec wsrod oprogramowania dolaczanego do karty jakis program do przechwytywania video i robienia screenow.
    Jesli nie to polecam jeden z najprostrzych w obsludze i dajacych wspaniale efekty AmCap.

    http://amcap.pl.malavida.com/d1482-sciaganie-gratis-windows
     
  6. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Odp: Screeny

    hmmm niewiem na pudełku nic niepisze...
    chyba że chodzi o ty TV-Out with S-video connector....
    Mam Radka HD 3650 SAPPHIRE
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Screeny

    TV Out to wyjscie.. mozesz podpiac do telewizora i miec obraz z kompa, ale nie odwrotnie.
    Ja polecam byle jaka karte analogowa np. PixeView, podlaczas zielony cinch (composite) i juz.
    Mozesz nagrywac w rozdzielczosci 720x576.
     
  8. WReki

    WReki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2008
    Posty:
    296
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
  9. Piri001

    Piri001 Guest

    Odp: Screeny

    Pisze w tej aukcji ze byc moze uszkodzony . Wiec sie za to nie lap
     
  10. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Screeny

    Kup nowke ze sterownikami pod XP/ewentualnei Viste, mimo pozorow trudno bedzie Ci znalesc do starego modelu w pelni dzialajace sterowniki w sieci.
     
Wczytywanie...

Poleć forum