1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sczytanie klucza. Problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jamal398, Lipiec 11, 2011.

  1. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Mam prblem ze sczytaniem klucza z litka v1. Aktualnie mam ixtreme 1.6, więc podłanczam kablem sata do kompa, zasilanie biore z konsoli, tacka do połowy wysunięta i Włanczam jungleflashera. Gdy daje dummy from ixtreme to wyskakuje mi jakiś komunikat: No drive Detected. DVDKey files extraction aborted. Próbowałem już wysuwać tacke do połowy przy wyłączonym kompie i nic.
    Używam jungleflashera v0.1.67b. Macie jakieś propozycje rozwiązania tego problemu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    po pierwsze stary jungle...po drugie jeśli nie wykrywa to moze zmień port
     
  4. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo na nowym jungle i innym porcie. A czycztłem że jak sie ma to jungle to trzeba jeszcze jakies sterowniki zainstalowac?
     
  5. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    przy systemie 64bitowym. przerabialem to na obu. 32bit dziala bez instalacji. wogole JF wykrywa ci naped?
     
  6. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O ****.
    Udało mi sie odczytac ten klucz i nawet wgrałem LT 1.9 według poradnika. Wszystko przebiegło bez problemowo, ale włanczam xboxa, wrzucam gre i zamiast zagraj w gre mam odtworz dvd :/
    Jest jakis sposób na to czy całkiem zwaliłem se już napęd?
     
  7. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    to zalezy co zrobiles. mialem tak gdy wgralem LT bez aplikacji do niego swojego klucza :D
     
  8. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To znaczy nie rozumiem .
    jak mogę to sprawdzić co źle zrobiłem?
    A słyszałem też o jakimś OFW, że niby też coś z tym trzeba robić, ale ja nie wiem nawet co to jest??:D
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    chlopie zrobiłeś flash nie mając o tym zielonego pojecia...poczytałes najpierw trochę??...pewnie nie zrobiles spoof klucza.....obyś go naprawde miał bo jak nie to konsola na śmieci

    daj loga z jungle flasher z operacji i powiemy ci co i jak
     
  10. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kod:
    http://www.przeklej.pl/plik/jf-log-002bckbfl1dc
    Tu masz cały ten log
    A co to wogóle ten spoof klucza jest?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    zrób flash jeszcze raz....ale jak wczytasz swój firmware na gore potem target na doł to potem kliknij spoof source as target czy jakoś tak....i dopiero liteon erase
     
  12. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok dzięki.
    Zrobie tak i zobaczę czy będzie działać .
    A czy to obojętne skąd poprałem firmware? Bo ja jak poprałem to miałem całą paczke z tym i wgrałem takiego: LTPlus-748v1.1.bin
    Mam liteona v1 w konsoli
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  14. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Jak zczytałeś fw to już jest ok .
    Ale wgraj LTPlus-025v1.9 - po co 1.1 ?-stary na dzień dzisiejszy.
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  16. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    No fakt ,aby przerobić.
    Póżniej nie ma problemu.
     
  17. jamal398

    jamal398 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeśli mam:
    LTPlus-748v1.1.bin
    LTPlus-838v2v1.1.bin
    LTPlus-838v1.1.bin
    LTPlus-934-v1.1.bic
    to który wgrać??
    Ja wgrałem tego pierwszego, chyba dobrego.
    A jak byście mogli dać link do tego LT 1.9 to było by fajnie .
     
Wczytywanie...

Poleć forum