1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sczytywanie dvdkey z Samsunga z iExtreme LT

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez MOSZEUSZ, Maj 19, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. W jaki sposób mogę sczytać DVDKEY z samsunga który ma wgranego iExtreme LT ? Potrzebuję jakichś narzędzi (CK3 Probe czy coś takiego) czy da się to software`owo załatwić ? Z góry dzięki za udzieloną pomoc :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Zrob bootowalnego pena, wgraj dosflasha i wszytsko rob pod dosem (sczytanie i wgranie z powrotem)
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Dla formalności nie istnieje takie coś jak iExtreme. Jest ixtreme
     
  5. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A zadziała to wszystko pod chipsetem intela G31 ? (dokładnie jest to płyta główna GIGABYTE G31M-ES2L)
    Aj tam, aj tam, drobna pomyłka :p
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh wystarczy tylko podłączyć napęd i odpalić najnowszego jungle...w 99 procent przypadkach klucz sam wyskoczy bez klikania
     
  7. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli jak teraz wyciągnę sobie klucz, to w razie nowego update dasha, nie będę miał problemu z powrotem wrócić do iXtreme LT ? :D (czy wgraniem nowego iXtreme jak wyjdzie)
     
  8. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Nie bedzie problemu
     
  9. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    No jest problem. Dosflash 16 wykrywa napęd ale nie mogę nic zrobić, ponieważ wywala błąd "invalid flash chip" czy coś takiego. Z kolei Dosflash32 albo Jungleflash w ogóle nie wykrywają napędu. Sprawdzałem przez CPU-Z jaki mam chipset i wyszło, że mam Intel 82801GB (ICH7/R). Z tego co poszukałem sobie na necie wynika, że ten chipset powinien być dobry do flashowania. Jakieś sugestie co zrobić dalej ?
     
  10. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Skoro masz takie problemy to chyba nie jest dobry...
    Inny komp z xp na pokładzie + JF i jazda
     
  11. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sory, za zamieszanie :D Poradziłem sobie już z tym :) Wystarczyło kliknąć sammy un-lock i po sprawie :D Wszystko teraz pięknie działa :D Dzięki wszystkim za pomoc.
     
  12. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam takie pytanie. Jak sflashować napęd do iXtreme 1.6 0800 ? A później jak wrócić do iXtreme LT z powrotem ? Pytam bo chcę zgrać grę od kolegi (nie chce mi się ściągać) a później z powrotem chce mieć możliwość gry na backupach :D
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak samo jak do lt...nic wiecej...0800 słuzy do kopiowania oryginałów....do piratów użyj kompa i img burn
     
  14. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Czyli procedura flashowania jest dokładnie taka sama jak w przypadku "zwykłego" FW ? Wiem, że 0800 służy do oryginałów :D Jak wgram to 0800 to poprzez XBOX Backup Creator zgrywać gry czy jak ?
     
  15. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    dokładnie tak jak mowisz.....jungle i jedziesz ....xbox backup i jedziesz heh
     
  16. MOSZEUSZ

    MOSZEUSZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    259
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki :D Już chyba tyle pytań co do tego. Chyba, że coś wymyślę nowego :]
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wymyslaj...lepiej teraz 4 razy spytać niż potem płakać że naped spalony
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum