1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sejwy z Fallout 3 PL, a Fallout 3 GOTY

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Duster1, Wrzesień 16, 2010.

  1. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak w temacie: swego czasu miałem F3 pl , bawiłem się dobrze, zrobiłem wszystkie achivy z podstawki ,a potem sprzedałem . Wciąż mam save'a tuż przed rozpoczęciem ostatniego questa . Pytanie: czy jak kupię edycje Game Of the Year (GOTY) , to czy save z całkowicie spolonizowanej wersji będzie kompatybilny? Pytam , bo np Epilog z Price Of Persia nie działa na polskiej edycji.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. yaqub

    yaqub Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    491
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Swego czasu też się tym interesowałem. Z tego co się kiedyś wypytywałem to możesz grać w wersje GOTY jeśli miałeś polską wersję, sejvy. Niestety działa to w jedną stronę, tzn. grając w angielską GOTY nie będziesz mógł z powrotem grać w polską wersję.
     
  4. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki za odpowiedź. Czy ktoś może to potwierdzić na 100% albo chociaż na 99,9%? :)
     
  5. Kris89

    Kris89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    210
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    potwierdzam na 100% sam tak gralem. ale np zdarzaja sie male bledy, np w goty mialem dom nazwany po polsku itp ;p ale smiga jak trzeba
     
  6. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Działać działa, występuja błędy z aczikami (zamiast treści napisane jest "<Translated text>") no i czasami mamy PL nazwy :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Szklana
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    241
  2. QwerTaj
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1076
  3. ratajczak1503
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    546
  4. RAKU PL26
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    652
  5. scarecrow
    Odpowiedzi:
    2
    Wyświetleń:
    814

Poleć forum