1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

"sensor kineckt ma za mało miejsca do ruchu" POMOCYY !!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez natafun, Grudzień 17, 2012.

  1. natafun

    natafun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    taką komendę mam od samego początku jak tylko zainstalowałam xboxa 360 (250 GB).
    proszę o informacje czy mam go reklamować ??
    Wczoraj udało mi się zagrać na dance central2, ale inne gry nie wchodzą bo cały czas pokazuje sie ta informacja.
    Przestawiałam Kinecta w róże miejsca (wyżej niżej) i nic to nie dało.
    Zauważyłam że on w momencie jak ma zacząć skanować postać wyłącza sie i świeci się czerwona lampka. ponadto mój kinect nie rusza sie "góra dół".
    prosze o pomocą lub jakąkolwiek informacje co mam dalej z tym zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: "sensor kineckt ma za mało miejsca do ruchu" POMOCYY !!!

    Spróbuj recznie w opcjach kunecta. Gora dol robić, jak nie rusza sie reklamuj.,

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. natafun

    natafun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a możesz dokłądnie opisać co mam zrobić "ręcznie w opcjach kinecta" ??
     
  5. kofodi

    kofodi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gliwice, Poland, Poland
    Wejdź w opcje i spróbuj z kalibrować kinecta, ewentualnie poszukaj czegoś w opcjach odnośnie odległości :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Szizarek
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    121
  2. WRUB5ON
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    138
  3. Johncenastf2016
    Odpowiedzi:
    8
    Wyświetleń:
    386
  4. Chelma
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    134
  5. remik5535
    Odpowiedzi:
    4
    Wyświetleń:
    290

Poleć forum