1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Seria GP2 nie pojawi się w F1 2011

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez QwerTaj, Lipiec 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. QwerTaj

    QwerTaj V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2009
    Posty:
    2052
    Polubienia:
    235
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Ostróda
    Szkoda, że w F1 2011 nie zobaczymy GP2. Jeszcze większa szkoda, że jeśli w F1 2012 zobaczymy GP2 to prawdopodobnie tylko jako płatne DLC. Jak to się mówi 'ani tu dać w pysk, ani podziękować'.

    źródło - Gamezilla
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ja tam zamiast gp2 to bym wolal jakies stare sezony f1 jak to bylo kiedys w pewnym newsie wspominane
     
  4. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  5. mateq

    mateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    114
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland/Zambrów
    Ale to byłoby nawet fajne do trybu kariery.Zaczynasz w GP2,pokazujesz na co cię stać i przechodzisz do F1, itd. ;D Jest pole do popisu, choć mnie jako fana F1 strasznie interesuje jak rozwiążą sprawy DRS i KERS.Swoją drogą wkurzało jak pojechałeś za szeroko, po prostu wypadłeś z toru na zewnętrzną a liczyło ci cięcie zakrętu mam nadzieję że to poprawią.

    Edit:
    To co mówisz też, że wolno, ale w niektórych miejscach leciutko wyjechałeś i brało cięcie (mało tego było ale jednak) a cięcie się nie liczy póki jedną stroną jesteś na torze.
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tak do wyjasnienia, nie wiem co miales za wersje ale mnie za wyjazd z toru nie bralo jako ciecie, bralo jako ciecie tylko wtedy jesli z twojego wyjazdu odniosles korzysc czasowa, ciezko to wytlumaczyc ale zaobserwowalem takie zjawisko ze jak sie wykrecilo spin to nic sie nie dzialo, jak przejechalem wolno to tez nie
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum