1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Seria pytań o przeróbkę.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez marczakowy, Marzec 2, 2013.

  1. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    na wstępie chciałem zaznaczyć, ze większość pytań będzie według was oczywista, ale bardzo proszę o wyrozumiałość. Szukałem informacji na forum, lecz nie są one dla mnei wystarczająco przejrzyste, więc zakładam ten temat.

    Więc, tak
    mam xboxa 360 phat, zainstalowany był na nim lt 2.0 lecz najnowszy dash jak dobrze wiecie uniemożliwia granie w tytuły xgd3. Więc postanowiłem go przerobić na lt 3.0 i tu są moje pytania.
    Na moim napędzie widnieje napis Philips & benq storagge corporation. Konsola to arcade z dokupionym dyskie, rok produkcji; 2007- 12-08

    1. Czy do przeróbki tego napędu potrzebuję jakiś urządzen, procz kabla s-ata?
    2. Jak wygląda sprawa z wyciągnięciem klucza, przerabiany na lt.20 byl u jakiegoś magika z warszawy i nei posiadam klucza napędu, (proszę o sporo informacji w tym punkcie)
    3. najwazniejsze, czy jeśli uda mi sie go dobrze przerobić na lt.30 wszystkie gry będa chodzily jak powinny ?

    Z góry dziękuję, za wyrozumiałość i odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to jeszcze ostatnio pytanko, skoro mam wgranego lt. 2.0 mam zczytac ten klucz napędu który jest na nim w tym momencie ? tylko muszze to jeszcze wiedziec na 100% i temat mozna zamknąć.
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    tak musisz zrobić
     
    1 osoba to lubi.
  6. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    zaraz pewnie dostane pocisk,ale zapytam jeszcze raz, musze ten swój klucz który mam teraz zczytać? czy musze kupowac usb probe i zczytywac oryginalny, proszę o odpowiedź pełnym zdniame (wiem ze jestem ciemny)
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Kolega wyżej dał Ci odpowiedź.
    Gdybyś chociaż przeczytał tutorial do którego link dostałeś to byś wiedział, że nie potrzeba usb probe do napędu benq.
    Sczytujesz fw z kluczem który jest w napędzie...
     
    1 osoba to lubi.
  8. marczakowy

    marczakowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bardzo ci dziękuję, juz więcej informacji nie potrzbuję, temat do zamknięcia.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ten ktory masz obecnie w napedzie jest oryginalny zczytujesz go do benq nie trzeba probe
     
Wczytywanie...

Poleć forum