1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Serial data is bad. Flash 74850

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez barteK_zmc, Styczeń 25, 2011.

  1. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    Witam.. Kupiłem ck3 pro (rev. D) i probe v2.1.. Mam problem ze szczytaniem klucza.. Za każdym razem wyskakuje mi błąd serial data is bad.. Mam płytę główna asus p5kpl-c i przerabilem już na niej 83850v1 bez żadnych problemów... Czytałem o tym błędzie robiłem chyba już wszystko i niestety nie działa.. Ck3 pro dostałem bez przelacznika USB/com.. Niby wszystko sie zainstalowano i wykrywa ck3 w jungleflasher.. Próbowałem przerabiać i na xp i na windows 7.. instalowałem oba sterowniki do ck3 pro, również bez skutku. Mógłby ktoś wrzucić zdjęcie albo powiedzieć dokladnie ile trzeba wsunąć tacke od napędu? Jakieś pomysły?? Proszę pomóżcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jaki masz naped i czy juz przerobiony.

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  4. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    74850 i nie byl nigdy przerabiany
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  6. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    Pisałem przecież ze mam probe.. I pisałem ze nie mam przelacznika.. Wiec port szeregowy nie funkcjonuje
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wysuń tacke do polowy.... ja wczoraj robiłem liteon v1 i też zapomniałem i bylo serial data is bad..........
     
  8. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    póki co sprawa nieaktualna... odsyłam ck3 pro i czekam na kompletne
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    to co ty masz za ck3 bez przełącznika??? skąd braleś?? może podróbka....
     
  10. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    dostalem taki fabrycznie zapakowany.. sprzedawca ma mi wymienić na nowy..
    z nudów zrobiłem spear i bez problemy szczytałem klucz.;p
     
  11. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Bez przełącznika to porostu rev.C
    W D dodali przełącznik bo było kilka przypadków że układ się przegrzewał.
    Podróby swoją drogą, ale je można łatwo rozpoznać.
     
  12. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    No ale pod portem szeregowym nie działało.. Chyba ze coś złe podlaczylem..
     
  13. barteK_zmc

    barteK_zmc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 27, 2009
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    zamość
    już dostałem nowego ck3 pro tym razem z przełącznikiem..czy jeżeli usunę ixtreme z 74850c i wgram oryginalny soft to będę mógł normalnie sczytać klucz używając probe?? chodzi mi o test urządzenia
     
  14. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Możesz wgrać każdy ixtreme poza LT oczywiście lub jak napisałeś oryginalny firmware.
    W sumie to nie mam pewności czy na ixtreme pójdzie, ale raczej będzie działać.
     
Wczytywanie...

Poleć forum