1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Serwery niedostępne

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ronnin, Sierpień 15, 2011.

  1. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, mam problem z serwerami EA. Sytuacja wygląda następująco: włączając fife 11 wyświetla się komunikat, iż serwery EA są niedostępne, proszę spróbować później sytuacja wygląda podobnie z BFBC2, i ogólnie z każdą grą od EA jaką mam, tak już jest od 3-4 dni z małymi przerwami wczoraj udało mi się zagrać w BFBC2 i w fife online, czy ktoś ma podobną sytuację? co jest tego przyczyną bo już zaczynam wątpić, że to jest wina serwerów..... Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    he

    Mam to samo . Nie wiem co jest 5 , ale jak na moja mysl to jakies prace Serwerowe EA przeprowadza bo w kazda gre nie moge zagrac live .... BC2 fifa nfs hp....
     
  4. milioner

    milioner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie wiem czy to się zalicza do powyższych, ale Battlefield 1942. Też nie mogę się połączyć. Skoro to zbiorcze, to znaczy, że to ogólna awaria i niedługo to naprawią.
     
  5. przemo555

    przemo555 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Myślałem, że w nfs hp gra po prostu tak malo ludzi, ze nie moge nikogo znalezc ale juz mam wytlumaczenie tej sytuacji
     
  6. ronnin

    ronnin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to dziwne podczas gdy moi znajomi grają w bfbc2 lub fife 11 gdy ja nie mogę się połączyć z serwerem wtf .... myślę, że być może konserwują serwer na którym mój profil się znajduję przecież jednego serwera nie mają ..... :)
     
  7. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    ja moge pograć ale mam okropne lagi ( moze wina mojego neta ) ale kilka razy z 5min się lączyło z serwerami EA i pisało mi ,,Nie można połaczączyć się z serwerami EA. Spróbuj ponownie póżniej " czy jakoś tak . A tak to mogę spokojnie pograć :)
     
  8. macieQ

    macieQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2010
    Posty:
    197
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak grałem dzisiaj w BC2 to ani razu nie miałem tego problemu, ani żaden z moich znajomych,
     
  9. dexon

    dexon Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    więc tak wczoraj około o 17 coś sie zaczynało dziać z EA to samo miałem na fifie :). Wejdź na ea rano będzie działało później zagraj 1 mecz może na normalu pozniej weź sie zaloguj i będzie git tak samo miałem ;d
     
  10. h4q555

    h4q555 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to samo mam juz od tygodnia
     
Wczytywanie...

Poleć forum