1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Serwisy wyciągające klucz z napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mihhh, Styczeń 16, 2011.

  1. mihhh

    mihhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie. Czy te serwisy naprawdę wyciągają klucz z zepsutych napędów ? Czy ktoś z was wysyłał do jakiegokolwiek serwisu napęd żeby wyciągneli klucz?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie wyciagna klucza z uszkodzonego napedu.
    Moga co najwyzej zczytac z plyty glownej, ale jak masz dasha wyzszego niz 7371 to nie ma szans.
     
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Zależy jak napęd jest uszkodzony. Przykładowo jak laser tylko to spokojnie klucz da się wyciągnąć. Nawet chyba pod zewnętrznym programatorem z układu też można to zrobić, ale nie jestem pewny do końca.
     
  5. mihhh

    mihhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    u mnie podobno problem polega na tym że nie można wydobyć klucza napęd nie jest spalony lecz w xboxie go nie wyszukuje błąd e64
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    e64 to brak flasha w napedzie wiec chyba nie da sie nic zrobic.

    Co do odczytu kluczy - z kazdego poza liteonem da sie wylutowac uklad i odczytac progrqamatorem.
     
  7. TDR125PL

    TDR125PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    w innych niestety naciera trzeba sciezki
     
  8. mihhh

    mihhh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zna ktoś tani serwis który wyciąga klucze z uszkodzonych napędów liteon v1
    pisać ceny
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a ja też mam pytanie....
    a czy daloby radę przelutowac kość flash do innej plytki pcb i odczytać wtedy klucz jeszcze raz oczywiście do tego samego modelu?? chodzi mi o liteona v1.
    czy wogóle nie można przelutowac??
     
  10. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Liteon ma takie smieszne kostki ze nie ma do niego programatora. Co do przelutu kosci to moze i da rade ale te z liteona czesto spalaja sie w przypadku spiecia,
     
  11. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Kazda kostke da sie przelutowac nawet bga tylko gorzej z dump i odczytem key.
    Co do pytania o odczyt key z uwalonego liteona jesli nie byl zrobiony erase moge podjac sie tego zadania za 100zl.
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    napęd w kompie muli i nie wykrywa go a w konsoli wyskakuje e 64 więc pewnie nie tam tam czego szukac co ????...........
     
Wczytywanie...

Poleć forum