1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Serwy EA niedostępne od długiego czasu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Hipokryta10, Sierpień 21, 2011.

  1. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, od 2 tygodni próbuję się połączyć z serwerami EA w grze FIFA 11. Niestety na próżno. Udało mi się to tylko kilka razy przez ostatni czas (ok. 2 tygodnie), ale zazwyczaj jest napisane: "Serwery EA sa obecnie niedostępne. Spróbuj ponownie później", albo podobnie. Wie ktoś o co chodzi, chciałbym wreszcie móc zagrać w sieci?
    Z góry bardzo dziękuję za pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Musi ktoś ze znajomych cię dodać do gry i wtedy można grać wiem, że to często działa
     
  4. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja najczęściej gram w Ultimate Team więc ta opcja raczej odpada, ale dzięki za info
     
  5. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    U mnie znajomi z xbl grają właśnie w ten tryb przez internet i na grupie mówili, żeby się nawzajem dodać do gry bo to samo im wyskakuje :/
     
  6. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wie ktoś może czym spowodowane są te awarie?
     
  7. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Brakiem inwestycji ea w porządne servery mimo miliardowych przychodów. Wymyślili online pass a o serwach nie pomyśleli, tylko dla siebie.
     
  8. Hipokryta10

    Hipokryta10 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięx. I ostatnie pytanko. Wiadomo może cos kiedy będą dostępne, bo już dość długo nie ma :/
     
  9. wojtas011

    wojtas011 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2008
    Posty:
    88
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Piekło
    Fifa to nie jedyna gra problemy tez sa w skate 2 i skate 3
     
  10. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    To nie przez to, że szkoda im kasy na dobre serwery tylko mają na tych aktualnych problem, który zapewne próbują naprawić
     
  11. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    ja gram codziennie w fifke i ani razu nie miałem takiego problemu.
     
  12. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    W ultimate przez neta grasz? Jak nie to się nie dziw, że nie masz takiego problemu :)
     
  13. Gorczas

    Gorczas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Macie jakiś sposób jak rozwiązać ten problem?? Jakiś tajny rytuał:p Bo tez obecnie co chwilę mi się to zdarza :(
     
  14. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Battlefield Bad Company 2 ten sam problem.
     
  15. kevez

    kevez Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    tu i tam
    zgadza się, znowu to samo, i znowu nie mogę grac..w sumie tylko raz w tym tygodniu się udało....
     
  16. JakubNowy

    JakubNowy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam tak samo ze Skate 2 już z dobre 2 miesiące :/
     
  17. radek1348

    radek1348 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    119
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Płock
    NFS Shift i Burnout Paradise tak samo ;/
     
Wczytywanie...

Poleć forum