1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sflashowany napęd a gry nie działają

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez smir, Październik 17, 2015.

  1. smir

    smir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześć. Wczoraj sflashowałem swój napęd Liteon 74850c za pomocą dosflasha ponieważ przez Jungleflashera coś to nie szło. Nagrałem gierkę na płytce Verbatim i gdy ją wkładam do napędu to tylko się odpala na 1-3s jest czarny ekran i powrót do menu, żeby wyeliminować problem z źle nagraną grą pożyczyłem od kolegi PESa 2014 w którego graliśmy na jego X360 i to samo. Macie jakieś pomysły?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomek_ns

    tomek_ns Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sarzyna/Rzeszów
    Płytki nagrane pod LT2? LT3? Napęd sflashowany pod odpowiednią wersję?
     
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Sprawdz oryginalna grę....podejrzewam że coś nie tak z CPU key

    Wysłane z XPERIA T3
     
Wczytywanie...

Poleć forum