1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Shadow Complex za free

Temat na forum 'Gry' rozpoczęty przez lordostros, Sierpień 20, 2009.

  1. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    Otóż wyczytałem, że można "przedłużyć" sobie trial Shadow Complex. Podobno wystarczy po pokonaniu wielkiej maszyny na końcu dema wcisnąć "start", a następnie załadować ostatni checkpoint. Sposób przetestowany przez wiele osób i ponoć działa, osobiście będę mógł przetestować dopiero jutro, gdy sam ściągnę SC. Oczywiście save potem nie działają, także grę trzeba przechodzić na jeden kontakt...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    W takim razie super, za godzinkę sam będę miał SC na dysku i zdam relacje.
     
  5. Lwr

    Lwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z brzucha.
    A jest to proces jednorazowy, czy za każdym razem trzeba to robić? :p
     
  6. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    Lwr
    Save potem nie działa, także trzeba przejść ewentualnie grę "na raz". Gdy wyłączys grę i uruchomisz później, zaczynasz od początku.
     
  7. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Niestety jest pewien minus tej metody:/ Doszedłem do momentu autodestrukcji kompleksu, niestety nie zdażyłem uciec save się oczywiście zrestartował ale dosć dziwnie ponieważ autodestrukcja była już włączona i niestety przy wejsciu do innej lokacji spotyka mnie nieustanna śmierć :/
     
  8. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    Przed chwilą sprawdzałem, metoda wydłuzenia triala oczywiście działa. Dodatkowo, gdy robi się gorąco i widzimy, że praktycznie nie ma szans na przeżycie, można spauzować grę i ponownie wczytać ostatni checkpoint, a gra nie cofnie nas do początku, tylko autentycznie do ostatniego save. Ważne, aby nie wyjść z gry, bo wtedy stracimy cały postęp.
     
  9. Lwr

    Lwr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z brzucha.
    OK. Dzięki za info. Sciagam triala, zeby zobaczyc, co to w ogole za giera. Może szarpne sie na punkty, ale nie wiem. Bo na raz to raczej jej nie przejde :>
     
  10. no1safe

    no1safe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2008
    Posty:
    146
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki za info :) Myślałem nad ściągnięciem wersji testowej, ale trochę odstraszył mnie rozmiar. Teraz mam porządny argument do 'wypróbowania' gry :D
     
  11. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Potqwierdzam sposób działa.Doszłem do momentu zdobycia wszystkich kard i przejscia przez lasery i juz bylo pozno i wylaczylem :D
     
  12. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    a acziki leca jak w pelnej wersji czy tyle ze pograc mozna jak w pelna?
     
  13. zdzisiek664

    zdzisiek664 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    oby więcej "takich gier" :yeye:
     
  14. lordostros

    lordostros Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    78
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sierpc
    miedzianek
    Niestety, achivy nie wpadają, nadal jest to wersja trial, także gra nawet nie jest uwzględniana w gamerscore. Mimo wszystko wydaje mi się, że warto dogłębnie przetestować takie demko :p
     
  15. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja pograłem w triala dość długo, czuję, że nawet niemal przeszedłem tą grę :) Przy moim szcześciu to pewnie etap destrukcji był ostatni :D. Jak na pozycję Aracade Shadow oeferuje multum opcje ach ten upgrade pancerza itp. coś pieknego :) Jedyna wada jest taka, że gra nikiedy troszkę przycina :p Tak czy inaczej ms pointsy zostały zakupione.
     
  16. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  17. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    ja lekko zhardkorowalem, i po zodbyciu tej fioletowej substancji, cofnelem sie na poczatek gry, tam gdzie moglem jej uzyc, ale wtedy nie mialem :D
     
  18. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie tylko ty przyjacielu :D
     
  19. igorro

    igorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    1025
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A mi się nie chce wracać taki kawal:D Moze jak by się strażnicy nie odradzali a ja gram na insane wiec tym bardziej nie chce mi się wracać:D
     
  20. tijs18

    tijs18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    236
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Co do przycinania to hmm nie jest to spadek fps :) Sam nie wiem jak to nazwać :)
     
  21. KuKiKaZMaN

    KuKiKaZMaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    mam wiedzieć?
    A do Trials HD też jest taki "myk" ? :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum