1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

shadow of mordor rgh problem instalacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zielak1992, Listopad 20, 2014.

  1. zielak1992

    zielak1992 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Inowrocław
    witam. mam problem z instalacją gry śródziemie cień mordoru na konsoli z przeróbką rgh. otóż próbowałem postępować jak w filmiku Śródziemie: Cień Mordoru - Instalacja na RGH - YouTube i stanąłem w martwym punkcie gdyż nie mam pojęcia jakim cudem koleś instaluje grę jakby miał ją nagraną na płytę. może ktoś z forumowiczów potrafi mi to wyjaśnić w łopatologiczny sposób jak zainstalować grę jak na filmiku. z góry wielkie dzięki:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Pierwszą płytę wrzuć gdzie chcesz. Odpal ją. Zacznie się instalacja na dysk wewnętrzny. Po instalacji odpalaj grę z dvd 2.

    Po tych operacjach możesz usunąć dvd 1.
     
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    odpal ją: czyli w np. W FSD wejdź w File Menadger'a - odnajdź folder grdzie masz tą grę - wejdź w DVD1 (dysk1) - i odpal z default.xex
     
  5. Rifez

    Rifez Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2014
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z god moge tak samo zrobic i tak samo z drAon age inkwizycja ??
     
  6. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak masz dysk z konsoli to łatwo to zrobić grę do formatu GOD odpalasz w freedash 1 płytę instalujesz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum