1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Sharp Aqous nie obsługuje Xbox 360

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sipro, Czerwiec 23, 2013.

  1. sipro

    sipro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otrzymałam dziś telewizor Sharp Aqous LC-19LE430E, problem tkwi w tym jeśli podłączę XBOX`a pod HDMI wyskakuje mi na na ekranie telewizora "Nieobsług.". Cóż mam uczynić? Zmieniałam kable HDMI, a na innym telewizorze wszystko pięknie działa.
    Jeśli telewizor podpinam pod laptopa wszystko ładnie działa.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zmniejsz rozdzielczość powiedzmy na 480p i stopniowo zwiększaj

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. LordLotr

    LordLotr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    193
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ostrów Mazowiecka
    Kolega ma ten sam model i moj slim jak i jasper brata współpracują z tv bez zajakniecia.

    Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Też mam TV Sharp Aquos LC20S5EBK i po podłączeniu jest chwile zielony obraz, a potem wyskakuje na środku ekranu info , że format nie obsługiwany. Konsole przez kabel VGA podłączam, tak samo jak PC podepnę to jest to samo.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba zmienic rozdzielczosc do minimum na innym tv

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. sipro

    sipro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniłam nad 1366x768, a nawet na 720p i 480p. Nadal wyskakuje na telewizorze "Nieobsług."
     
  8. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jednak działa dzięki akir.
     
  9. sipro

    sipro Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @Fuks
    Czemu piszesz w tym dziale skoro to jest problem. Jeśli masz problem załóż swój.
     
Wczytywanie...

Poleć forum